Hypotheek.winkel laat je niet in de steek! 

Daarom hebben we onmiddellijk digitale tools ontwikkeld die ons netwerk in staat stellen om via videogesprek, email en telefoon de meeste klanten grotendeels op afstand te begeleiden. We gaan dus samen met jou op zoek naar de beste manier om op al je vragen antwoorden te kunnen bieden.

De contactgegevens van onze hypotheek.experten vind je terug bovenaan onze website onder de rubriek ‘Vind een kantoor’.

 
Zo past hypotheek.winkel en al zijn medewerkers de instructies van de overheid veilig toe in verband met COVID-19 en werken we aan de beste bescherming van onze klanten en medewerkers.

hw-popup-video

Vast

Vast biedt zekerheid, maar een iets hogere rentevoet. Als de markt plots een rentedaling vertoont, zul je dus moeten herfinancieren. Kies voor een vaste rentevoet als de rente laag staat of als je financiën niet veel marge bieden.

+ Zekerheid als de rentevoet laag is

+ Je betaalt elke maand evenveel, geen verrassingen

- Hogere rentevoet

 

Variabel

Goedkoper, maar ook dat heeft een prijs: variabele rentevoeten bieden minder zekerheid. De fluctueringen zijn evenwel begrensd. We noemen dat een "cap".

+ Je rentevoet kan stijgen of dalen tot een bepaalde grens

+ De rente kan maximaal verdubbelen, een rentevoet van 2% kan dus nooit hoger worden dan 4%.

+ Lagere rentevoet

- Je risico ligt hoger

 

Of ga voor een tussenoplossing

  • De beperkt variabele rentevoet: Een beetje risico, maar meer zekerheid dan de variabele rentevoet. Afhankelijk van je keuze kun je na bijvoorbeeld 1, 5 of 10 jaar je lening aanpassen. Er bestaan eindeloos veel formules op maat.
  • De accordeonlening: Combineer de voordelen van een variabele rentevoet met de zekerheid dat je elke maand evenveel afbetaalt. Gaat de rentevoet plots bokkensprongen maken, dan wordt je leningstermijn verkort of verlengd.
  • Een mix van beide: Je hoeft natuurlijk niet al je eieren in één mand te stoppen. Splits je lening op als je graag verschillende rentes en looptijden combineert.

Vast, variabel en een beetje verloren?

Bij hypotheek.winkel ronden we jaarlijks duizenden hypothecaire leningen af. Ervaring troef dus!  Kom dus zeker eens langs zodat we samen kunnen bekijken welke oplossing het beste bij jou past.

 MAAK EEN AFSPRAAK