Home Woonproject

Woonproject

Jouw eigen plek, jouw huis. Je hebt er lang over gedroomd. En laat ons raden: de zoektocht naar een lening kwam niet in die dromen voor. Het is een heel gedoe als je het onderste uit de kan wil (en dat wil je). Ben je liever met iets anders bezig? Hypotheek.winkel is die éne plek waar we de voorwaarden van 25 banken kennen en ze zo simpel uitleggen dat je ze verstaat. Gratis.

Bankiers zijn er goed in om hun percentjes met een roze strik te verpakken, zonder dat ze je alles vertellen over de extra voorwaarden. Het is nu eenmaal hun job. Onze job, bij hypotheek.winkel, is om de banken te vergelijken en te zeggen welke lening best aansluit bij jouw situatie. Want een hypothecaire lening is altijd maatwerk.

Waarmee helpen we?

Dat kan gaan van een standaard aankoop van een instapklare woning twee straten verder tot een wild project zoals een bos in de Ardèche. Zolang we spreken over een hypothecaire lening, kunnen en willen wij van dienst zijn.

Hierover krijgen we de meeste vragen:

Maar ook als je wil lenen voor een tiny house of voor een landbouwgrond: wij hebben daar een mapke over. Om eerlijk te zijn vinden we het zelfs plezant als er een uitdagend project op tafel komt te liggen.

Het is maatwerk waar wij de tijd voor kunnen maken. Straffer nog, we doen dat gratis. Hoe dat kan, zonder dat jij ervoor betaalt, vertellen we je hier.

Trouwens. Hoe rapper je bij ons aanklopt, hoe liever. De eerste stap is namelijk om te weten wat je kán betalen, en dat weet je liefst voor je op Immoweb springt. Over huizen kopen heeft iedereen zijn gedacht, maar je laat je hoofd beter niet zot maken door je schoonouders. Maak een afspraak bij hypotheek.winkel, met de koffie, zonder de stress.

Twijfel of hypotheek.winkel je kan helpen?

Zit je echt in een situatie waarbij je toch nog twijfelt of hypotheek.winkel je kan helpen? Bel of mail dan even naar een hypotheek.winkel in je buurt of spring eens binnen dan bekijken we het samen.