Home Over ons Hypotheek.winkel werkt gratis!

Hypotheek.winkel werkt gratis!

Voor het afsluiten van een hypothecaire lening betaal je ons helemaal niets. Nada, niente! Al is het nogal logisch dat we wél betaald worden voor wat we doen. Dit gebeurt door de financiële instelling waar jij je woonkrediet aangaat.

Handelen wij dan wel 100% in jouw belang?

Altijd. Hypotheek.winkel werkt samen met 25 banken, maar we zijn met geen enkele daarvan getrouwd. We zullen je dus nooit in de richting van één bank duwen. Je kijkt mee op ons scherm naar de voorwaarden en beslist gewoon zelf.

Hoe kan hypotheek.winkel dan overleven?

Omdat wij een commissie krijgen van het hoofdkantoor van de bank waar jij voor kiest. Dat vinden zij trouwens heel normaal. Het kantoor betaalt altijd een premie aan lokale kantoren of makelaars voor een nieuwe lening. Nu gaat die premie gewoon naar ons.

Hypotheekwinkel-Klantenfiche-NL-visual-1

Betaal je nu uiteindelijk meer of minder?

Wij kunnen niet toveren. De bank op de hoek en wijzelf hebben dezelfde voorwaarden en tarieven. Het verschil is wel dat wij 25 banken op 25 hoeken vergelijken, en daar heb jij waarschijnlijk niet de tijd voor. De kans is dus groot dat je dankzij ons minder betaalt.

Kan je dat niet beter allemaal zelf regelen?

Het verhaal stopt niet bij het beste percentje. Hypotheek.winkel regelt ook de paperassen. En we geven uitleg in mensentaal over verzekeringen, energiepremies, belastingen… Hier staat in 10 puntjes hoe we jouw leven makkelijker maken.