Home Woonproject Andere projecten

Andere projecten

Niet alle klanten bij hypotheek.winkel komen voor het standaard huisje-tuintje. En om eerlijk te zijn vinden we die speciallekes heel plezant. Een dossier met een hoek af? Een moeilijk geval nadat je zelf al bij twee banken probeerde? Welkom! Wij gaan de uitdaging aan.

Kan dit project wel in een hypothecaire lening?

De rentevoeten van een woonkrediet liggen een pak lager dan die bij een persoonlijke consumentenlening zoals voor een auto. Maar wat niet iedereen weet: je krijgt een hypothecaire lening voor meer projecten dan je denkt. Zo kan je niet alleen een voordelige lening nemen voor een huis of appartement, maar ook voor:

Kan jij wel een hypothecaire lening krijgen?

Het niet altijd evident om een hypothecaire lening te krijgen in België. Je moet aan een paar wettelijke eisen voldoen, maar zeker ook aan de eisen van de bank. Zij willen de risico’s natuurlijk beperken en ze willen garanties. Een vast inkomen en genoeg eigen inbreng, om maar iets te zeggen. Toch zijn er voor veel dossiers creatieve oplossingen.

Hulp!

Vind je jouw probleem niet terug hierboven? Wij zijn koning in hypotheekland. Vragen is gratis en een afspraak is dat ook.

Verruim je kennis rond de hypothecaire lening

Ebook 'Een huis kopen, wat kost dat'

Een huis kopen, hoe doe je dat? Dit gratis e-book legt je stap voor stap uit wat je to do’s zijn. Succes met je woondroom!

Download

Ebook '7 aandachtspunten bij het tekenen van een compromis'

Een compromis is namelijk allesbehalve voorlopig en vraagt een aandachtige aanpak.

Download

Ebook 'In 12 stappen naar je huis'

Kwestie van te weten wat je te wachten staat, lijsten we even de twaalf grootste hoofdstukken voor je op.

Download