Home Huis kopen Download nu het ebook ‘Een huis kopen, wat kost dat?’

Download nu het ebook ‘Een huis kopen, wat kost dat?’

320.000 euro. Enfin, gemiddeld.

Dat is de prijs die je betaalt voor een eigen huis in Vlaanderen. Wil je naar de hoofdstad, dan loopt het al gauw op tot 537.000 euro, terwijl je ten zuiden van de taalgrens al een woning op de kop tikt voor 237.000 euro.

Stel dat jij een woning koopt voor de mooie ronde prijs van 300 000 euro. Hoeveel moet je dan rekenen aan bijkomende kosten om alles te dekken wat bij zo’n aankoop komt kijken

In dit ebook lees je alles over:

  • Registratierechten (die varieert naargelang de ligging van je woonst in Vlaanderen, Brussel of Wallonië en naargelang het aantal kinderen je kroost rijk is)
  • Notariskosten
  • Een aantal ‘kleine kosten’ die je best niet over het hoofd ziet

Download nu het ebook!

Vul hier je gegevens in


Kosten aankoop woning

Na het lezen van het Ebook heb je nu meer inzicht gekregen in de factoren die de kostprijs van de aankoop van een woning bepalen. Het is overduidelijk dat de kostprijs van de aankoop van een woning afhangt van meerdere parameters, zoals de prijs, het epc, etc. Maar de belangrijkste factor is en blijft echter de locatie. Een woning in centrum Brussel is gemakkelijk dubbel zo duur dan diezelfde woning in hartje Limburg of Wallonïe.

Twijfel je om de stap te zetten dan is een gesprek bij hypotheek.winkel zeker een goed begin. We staan met open armen klaar om je te helpen en eventueel samen de kostprijs van je woningaankoop samen te overlopen. Of begin alvast hieronder met het berekenen van je financieel plan of check de haalbaarheid van je woning.

Hier vind je al onze simulatietools

Reeds ingevuld!

Hoeveel kan ik lenen?

Reeds ingevuld!

Bereken je maandlast

Reeds ingevuld!

Bereken je financieel plan

Reeds ingevuld!

Is mijn project haalbaar?

Reeds ingevuld!

Notariskosten berekenen

Reeds ingevuld!

Bereken je rentevoet