Home Simulatie Notariskosten berekenen

Notariskosten berekenen

Bij de aankoop van een woning moet je meer dan dat bedrag uitgeven. Een belangrijke factor in de totale kosten zijn de notariskosten. Daarom is het berekenen van de notariskosten een belangrijke eerste stap om inzicht te krijgen in het volledige kostenplaatje. Maar vergeet niet dat er naast de notariskosten nog wel wat andere kosten zijn waar je rekening mee moet houden.

Wat na je notariskosten berekenen?

Bij hypotheek.winkel maken we voor jou een simulatie waarbij we alle kosten (notariskosten, schatting, dossierkosten, brandverzekering, schuldsaldoverzekering, …) in een mooi overzicht gegoten worden zonder ook maar één detail over het hoofd te zien. Alles wordt meteen mee opgenomen. Een op het eerste zicht klein verschil kan namelijk grote gevolgen hebben voor het al dan niet bekomen van een lening of voor je bankrekening de komende 15 tot 30 jaar.

Het berekenen van notariskosten is bij wet vastgesteld en daarop hebben we als hypotheek.expert weinig invloed. Echter, we kunnen wel op andere manieren besparen. We nemen niet alleen de lening zelf in overweging, maar kijken ook naar andere manieren om kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Ontdek zelf tijdens een afspraak hoe jouw project geoptimaliseerd wordt. Wij kennen wel wat tips and tricks 😉

Hier vind je al onze simulatietools

Reeds ingevuld!

Hoeveel kan ik lenen?

Reeds ingevuld!

Bereken je maandlast

Reeds ingevuld!

Bereken je financieel plan

Reeds ingevuld!

Is mijn project haalbaar?

Reeds ingevuld!

Notariskosten berekenen

Reeds ingevuld!

Bereken je rentevoet