Afronden

hypothecaire-lening-afsluitenGoed nieuws, je bent er bijna. Enkel nog een jaar of twintig afbetalen. Klinkt als een kwelling, zo’n hypothecaire lening afsluiten? Dat hoeft het nochtans niet te zijn. Laat die nachtmerries over kleine letters en een helletocht langs alle banken van het land maar voor wat ze zijn.

Ja, het is zeker een hele klus om door het bos de bomen te blijven zien. Maar da’s net waarom hypotheek.winkel bestaat. Dankzij ons hoef je dus niet langs 25 banken: een uurtje bij ons en het is gebakken. En wat nog beter is: wij vertellen je alles wat je bankier liever onvermeld laat, en dat in het gewoon Nederlands. Wees gerust, al die lastige termen, van rentevoet tot schuldsaldoverzekering, die leggen we jou uit in klare taal. Concentreer je nu maar op welke kleur behangpapier je wil. Wij fiksen de rest wel.

Twijfel je nog aan het financiële plaatje?

Zeer logisch uiteraard, het gaat namelijk over een hele smak geld. Hier kan je alles nog eens rustig narekenen. 

hoeveel kan maximaal besteden
Hoeveel kan ik
maximaal besteden?
 

BEREKEN

hoeveel betaal ik maandelijks af
Hoeveel betaal ik
maandelijks af?
 

BEREKEN

hoeveel kost mijn woonproject in totaal
Hoeveel kost mijn
woonproject in totaal?

BEREKEN

Een berekening met élk cijfer erin opgenomen? Kom langs.

Schattingen zijn best handig, maar uiteindelijk wil je een overzicht van àlle cijfers, tot op de laatste komma. Wij helpen je een berekening maken die rekening houdt met alle kosten die aan de aankoop van je huis verbonden zijn. Geen verrassingen op het einde van de rit, beloofd!

MAAK EEN AFSPRAAK