Home De huizenjacht, hoe begin je eraan? Dromen van een eigen huis

Dromen van een eigen huis

Dagdromen over je eigen plekje

Dagdromen over je eigen plekje is leuk, maar soms durft die plezante kriebel over te slaan in een vervelende jeuk. Je beste vrienden hebben net het compromis getekend voor het huis waar ze al zo lang op aasden, bijvoorbeeld. Dat steekt. Al kan het ook gewoon zijn dat je huurcontract op zijn eind loopt en je overweegt het eens wat serieuzer aan te pakken. Of mams en paps laten terloops vallen dat het tijd wordt dat je het ouderlijke nest verlaat. Of je hebt gewoon een baksteen in je maag.

Maar goed, goesting om je naam op je eigen hoopje bakstenen te schrijven is misschien niet voldoende om er echt voor te gaan. Is het wel slim om nu te investeren? Of om je spaarrekening te plunderen als het bedrag dat daar staat nog wat dunnetjes is? Hypotheek.winkel helpt je van bij het prille begin van je zoektocht met goede raad en laat je zien dat de meeste dromen heus geen bedrog zijn.

Welke vragen moet je jezelf stellen?

Je hoofd zit vermoedelijk nog vol vragen, de volgende stappen zijn dan ook bepalend voor de rest van je leven. Wij helpen je graag op weg zodat je niets over het hoofd ziet.

Vragen die je je op voorhand zeker al even moet stellen:

Twijfel?
Eén adres voor al je vragen.

Verruim je kennis rond de hypothecaire lening

Ebook 'Een huis kopen, wat kost dat'

Een huis kopen, hoe doe je dat? Dit gratis e-book legt je stap voor stap uit wat je to do’s zijn. Succes met je woondroom!

Download

Ebook '7 aandachtspunten bij het tekenen van een compromis'

Een compromis is namelijk allesbehalve voorlopig en vraagt een aandachtige aanpak.

Download

Ebook 'In 12 stappen naar je huis'

Kwestie van te weten wat je te wachten staat, lijsten we even de twaalf grootste hoofdstukken voor je op.

Download