Hypotheek.winkel laat je niet in de steek! 

Daarom hebben we onmiddellijk digitale tools ontwikkeld die ons netwerk in staat stellen om via videogesprek, email en telefoon de meeste klanten grotendeels op afstand te begeleiden. We gaan dus samen met jou op zoek naar de beste manier om op al je vragen antwoorden te kunnen bieden.

De contactgegevens van onze hypotheek.experten vind je terug bovenaan onze website onder de rubriek ‘Vind een kantoor’.

 
Zo past hypotheek.winkel en al zijn medewerkers de instructies van de overheid veilig toe in verband met COVID-19 en werken we aan de beste bescherming van onze klanten en medewerkers.

hw-popup-video

Tekenen is tekenen

compromis-opstellenAls je je adem al die tijd inhield, kun je nu relaxen. Eens getekend kan er niks meer veranderen aan de deal.

De verkoop is gesloten, beide partijen moeten zich houden aan het contract en jij bent vanaf nu eigenaar van je heel eigen huis. Feest!

Je hebt nu nog vier maanden de tijd om de notariële akte te laten opmaken en de registratierechten over te maken.

Ik stel een compromis op en ik neem mee (checklist):

 

Compromis tekenen

 

✓ Prijs

 

✓ Datum

 

✓ Identiteit koper en verkoper

 

✓ Plaatsomschrijving onroerend goed (oppervlakte, kelder…)

 ✓ Attesten (EPC, keuringen, bodemattest, stedenbouwkundig attest...)
 ✓ Gebruiksmodaliteiten van het onroerend goed (wordt het nog verhuurd?)
 ✓ Opschortende voorwaarden (termijn financiering, bedrag, inlichten verkoper over toekenning financiering, vergunningen…)
 ✓ Erfdienstbaarheid en andere lasten (bvb: buren hebben recht van doorgang, recht op uitzicht, is er een gedeelde dakgoot in het geval van een rijhuis…)

Download het ebook '7 aandachtspunten bij het tekenen van een compromis'

hypotheekwinkel-ebook-7-aandachtspunten-bij-het-tekenen-van-een-compromis

Oefen alvast je beste krabbel, want zo dadelijk zet jij je handtekening onder het compromis. Een kippenvelmoment waarbij de slimme koper zich laat bijstaan door een professional, een compromis is namelijk allesbehalve voorlopig en vraagt een aandachtige aanpak.

DOWNLOAD