Dagdromen over je eigen plekje

dagdromen-over-je-eigen-plekjeDagdromen over je eigen plekje is leuk, maar soms durft die plezante kriebel over te slaan in een vervelende jeuk. Je beste vrienden hebben net het compromis getekend voor het huis waar ze al zo lang op aasden, bijvoorbeeld. Dat steekt. Al kan het ook gewoon zijn dat je huurcontract op zijn eind loopt en je overweegt het eens wat serieuzer aan te pakken. Of mams en paps laten terloops vallen dat het tijd wordt dat je het ouderlijke nest verlaat. Of je hebt gewoon een baksteen in je maag.

Maar goed, goesting om je naam op je eigen hoopje bakstenen te schrijven is misschien niet voldoende om er echt voor te gaan. Is het wel slim om nu te investeren? Of om je spaarrekening te plunderen als het bedrag dat daar staat nog wat dunnetjes is? Hypotheek.winkel helpt je van bij het prille begin van je zoektocht met goede raad en laat je zien dat de meeste dromen heus geen bedrog zijn.

Hoeveel kan ik lenen?

De Belg en zijn baksteen: net zo verbonden als frietjes en mayo. Is je honger naar een eigen woonst onstilbaar? Doe hier alvast een leningsimulatie en bouw met realistische verwachtingen aan je woonambitie.

hoeveel kan maximaal besteden
Hoeveel kan ik
maximaal besteden?
 

BEREKEN

hoeveel betaal ik maandelijks af
Hoeveel betaal ik
maandelijks af?
 

BEREKEN

hoeveel kost mijn woonproject in totaal
Hoeveel kost mijn
woonproject in totaal?

BEREKEN

Een exacte berekening van je hypothecaire lening?

We maken graag kennis met jou en je woondroom in één van onze meer dan honderd hypotheek.winkels in Vlaanderen. We bekijken je persoonlijke situatie en wapenen je het hele aankoopproces lang met tips en tricks.

MAAK EEN AFSPRAAK

Download het ebook 'In 12 stappen naar mijn droomhuis'

hypotheekwinkel-ebook-in-12-stappen-naar-je-huis

'In 12 stappen naar je huis' is een korte, superhandige gids. Omdat goed geïnformeerd zijn altijd helpt om je stressniveau te doen zakken (chillax, alles komt goed!), hebben we al onze know-how samengevat in dit ebook.

DOWNLOAD