Win 40.000 euro aan energetisch renovatiebudget ! Lees meer

Je kunt gewoon naar je bank stappen en daar een lening afsluiten. Maar of het ook de meest voordelige optie is, dat is een heel andere vraag. Een goede huisvader vergelijkt verschillende hypothecaire leningen alvorens ze een keuze maken.

Vergelijk zelf hypothecaire leningen...

hypotheaire lening vergelijkenRondshoppen en vergelijken voor een hypothecaire lening kan je hopen centen besparen en is dat geen goede huisvaderplicht? Zo zit het ook ingebakken in onze cultuur. Koop je een huis? Dan moet je naar de bank voor je lening. Benodigdheden: een hele hoop tijd, een uit de kluiten gewassen Excel en een woordenboek voor al dat vakjargon.

Geen zin om jezelf een weg te banen door alle formules en financiële instellingen? Dat is geen probleem want dat is nu net wat hypotheek.winkel voor jou wil doen.

... Of laat het vergelijken van je hypothecaire lening aan ons over

hypothecaire leningen vergelijkenWij vergelijken voor jou de voorwaarden van 25 banken. En ja, we kijken verder dan die rentevoet van 2% waar je bank zo mee uitpakt. Ja, we vergelijken echt je volledige hypothecaire lening.

Want wat ben je met een rentevoet van 0,10% minder als je brandverzekering dan twee keer zo duur blijkt te zijn?

Wij kammen alle details uit en wijzen je op de valkuilen van de hypotheekmarkt. Dat is je hypothecaire lening vergelijken zoals het hoort!

Spaar tijd en geld door leningen te vergelijken

Geen zin in al dat gedoe? Want dat is het uiteindelijk wel. Dan helpen wij je graag verder bij ons op kantoor voor jouw woonkrediet. Ohja, en hadden we al verteld dat dat helemaal gratis is?

MAAK EEN AFSPRAAK

Hoeveel kan ik lenen?

Doe hier alvast een lening simulatie en bouw met realistische verwachtingen aan je woonambitie.

hoeveel kan maximaal besteden

Hoeveel kan
ik lenen?

BEREKEN

hoeveel betaal ik maandelijks af

Hoeveel betaal ik
maandelijks af?

BEREKEN

hoeveel kost mijn woonproject in totaal

Hoeveel kost mijn
woonproject in totaal?

BEREKEN