Hypotheek.winkel laat je niet in de steek! 

Daarom hebben we onmiddellijk digitale tools ontwikkeld die ons netwerk in staat stellen om via videogesprek, email en telefoon de meeste klanten grotendeels op afstand te begeleiden. We gaan dus samen met jou op zoek naar de beste manier om op al je vragen antwoorden te kunnen bieden.

De contactgegevens van onze hypotheek.experten vind je terug bovenaan onze website onder de rubriek ‘Vind een kantoor’.

 
Zo past hypotheek.winkel en al zijn medewerkers de instructies van de overheid veilig toe in verband met COVID-19 en werken we aan de beste bescherming van onze klanten en medewerkers.

hw-popup-video

Kijk zelf rond ...

je-kunt-gewoon-naar-je-bank-stappen-en-daar-een-lening-afsluitenRondshoppen en vergelijken kan je hopen centen besparen en is dat geen goede huisvaderplicht? Zo zit het ook ingebakken in onze cultuur. Koop je een huis? Dan moet je naar de bank voor je lening. Benodigdheden: een hele hoop tijd, een uit de kluiten gewassen Excel en een woordenboek voor al dat vakjargon.

Geen zin om jezelf een weg te banen door alle formules en financiële instellingen? Dat is geen probleem want dat is nu net wat hypotheek.winkel voor jou wil doen.

... Of laat het aan ons over

wij-vergelijken-voor-jou-de-voorwaarden-van-25-bankenWij vergelijken voor jou de voorwaarden van 25 banken. En ja, we kijken verder dan die rentevoet van 2% waar je bank zo mee uitpakt.

Want wat ben je met een rentevoet van 0,10% minder als je brandverzekering dan twee keer zo duur blijkt te zijn?

Wij kammen alle details uit en wijzen je op de valkuilen van de hypotheekmarkt.

Spaar tijd en geld

Geen zin in al dat gedoe? Want dat is het uiteindelijk wel. Dan helpen wij je graag verder bij ons op kantoor.

MAAK EEN AFSPRAAK