Hypotheek.winkel laat je niet in de steek! 

Daarom hebben we onmiddellijk digitale tools ontwikkeld die ons netwerk in staat stellen om via videogesprek, email en telefoon de meeste klanten grotendeels op afstand te begeleiden. We gaan dus samen met jou op zoek naar de beste manier om op al je vragen antwoorden te kunnen bieden.

De contactgegevens van onze hypotheek.experten vind je terug bovenaan onze website onder de rubriek ‘Vind een kantoor’.

 
Zo past hypotheek.winkel en al zijn medewerkers de instructies van de overheid veilig toe in verband met COVID-19 en werken we aan de beste bescherming van onze klanten en medewerkers.

hw-popup-video

Een bod op papier zetten

blanco-bod

Wat moet er nu allemaal in het bod staan? Veel meer dan de prijs alleen, dat is zeker. Wij gingen te rade bij een notaris. Hier kan je een blanco bod downloaden dat je als bieder 100% bescherming biedt.

DOWNLOAD BLANCO BOD

Bod aanvaard?

bod-aanvaardProficiat, je hebt net een huis gekocht! Maar euh, eerst de belangrijke dingen. Want dat je bod bindend is, wil ook zeggen dat je nu verplicht bent het huis te kopen aan de prijs die je geboden hebt. Doe je dat niet, dan kan de verkoper een schadevergoeding eisen.

Zorg er dus voor dat je bod beperkt is in de tijd: verbind er een deadline aan voor de verkoper.

Let wel: als je bod overeenkomt met de vraagprijs, heeft de verkoper nog altijd de mogelijkheid om ‘njet’ te zeggen.

Download het ebook 'Een huis kopen, wat kost dat?'

ebook-een-huis-kopen-wat-kost-dat-1

Stel dat jij een woning koopt voor de mooie ronde prijs van 200 000 euro. Hoeveel moet je dan rekenen aan bijkomende kosten om alles te dekken wat bij zo’n aankoop komt kijken?

DOWNLOAD