Home Blogs Tips! 6 betaalbare luxe dingetjes voor in je nieuwe huis.

Tips! 6 betaalbare luxe dingetjes voor in je nieuwe huis.

Je hebt net een mega investering gedaan, want ja … een huis gekocht. Maar aaargghh hoe cool is het als je die crib kan pimpen met wat leuke hebbedingetjes? We serveren je graag 6 betaalbare luxe spullen die je in huis haalt zonder te moeten vervallen op droog brood en water.

1. Google Home

Zoek je een antwoord op levensvragen als “Moet ik vandaag mijn lange of korte jeans aan”? Google Home is je makker. Je doet gewoon even van “Yo Google, welk weer wordt het vandaag” en deze hightech speaker maakt je meteen een weersvoorspelling.

Daarnaast speelt Google Home je favoriete muziek af, zet hij after work meetings met je maatjes en andere dates in je agenda, leest hij quasi zo vlot als Freek Braeckman het nieuws voor en maakt hij zelfs je boodschappenlijst. Voorlopig spreekt Google Home enkel Engels, but that won’t be a problem as you were probably teached English at school.

giphy_1

2. Slimme deurbel

Knock knock. Who’s there? De slimme deurbel! Je weet wel, zo eentje met camera en app. Staan Bol en co aan je voordeur te pronken met een pakket voor je, maar geef je niet thuis? Geen probleem, je wijst ze gewoon in realtime via de app de weg om je pakket veilig af te zetten.

3. Home cinema

Je favoriete serie bingen op groot scherm? Zet dan alvast een beamer met projectiescherm op je verlanglijstje. Te vinden voor heel schappelijke prijzen in allerhande webshops. Hop, vlieg je zetel in, beentjes omhoog, chipje en drankje dabei, Netflixen maar. ’t Leven dat is één groot feest!

giphy_2

4. Kunst

Kunst hoeft niet per definitie duur te zijn. Geef eens een (nog) onbekende kunstenaar een kans in je woning. Ja maar duh, die zijn zo onbekend dat ik ze niet ken? Google is je beste vriend. Wie weet haal jij zo maar even zonder het te beseffen de volgende Picasso in huis.

5. Next level nachtkast

Te cool is de nachtkast van Sobro. Hij is voorzien van een ijslade waar je gemakkelijk enkele drankjes in bewaart. Geraak maar compleet in extase: het ding heeft ook nog USB poorten, Bluetooth speakers, led verlichting, … Neen, jij hoeft je bed niet onmiddellijk meer uit.

6. Dressing

Zo een dressing kan je zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. Een tot in de millimeters op maat gemaakte inloopkast kost natuurlijk wel wat, maar niemand houdt je tegen om zelf aan de slag te gaan met nagels en planken. Er zijn zat veel tutorials te vinden op tinternet. Misschien het ideale verjaardagscadeau voor je lief?

giphy3