Home Blogs Hoe een lening aanvragen? Een complete gids
overbruggingskrediet

Hoe een lening aanvragen? Een complete gids

Wanneer u overweegt om een lening aan te vragen, is het essentieel om te onthouden dat geld lenen ook geld kost. Als voorbeeld, een lening op afbetaling van €8.500, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 3,50% (vast jaarlijkse debetrente: 3,50%), maandelijkse aflossing van €11369,68 voor een looptijd van 20 jaar. Het totale bedrag om terug te betalen ademt €272.803,20.

Wat is een persoonlijke lening en hoe een lening aanvragen?

Een lening houdt in dat u een bepaald bedrag leent dat u maandelijks terugbetaalt. Hoeveel uw maandelijkse aflossing is, wordt grotendeels door uzelf bepaald en hangt af van drie factoren: het geleende bedrag, de rentevoet en de duur van de lening. Het voordeel van een hypothecaire lening is dat deze lager ligt dan bij een persoonlijke lening. U kunt bij ons een hypothecaire lening aanvragen voor quasi alle bedragen, met een minimum duur van 5 jaar en een maximum van meer dan 30 jaar. U kunt ook schuldaldoverzekering inschakelen voor extra bescherming tegen de financiële gevolgen van ontslag, ziekte, ongevallen of overlijden.

Waarvoor wordt een hypothecaire lening gebruikt?

Een hypothecaire lening kan worden gebruikt voor verschillende aankopen of projecten zoals standaard de aankoop van een woning. Er bestaan echter specifieke leningen voor andere types van woningen of zaken die aanleunen bij een hypotheek, of voor de klassieke of ecologische renovatie van uw woning. Daarnaast bestaat er ook een lening die al uw kredieten hergroepeert in één enkel krediet.

Hoe vraag ik een lening aan?

Onze eenvoudige aanvraagproces bestaat uit slechts een paar stappen: maak een afspraak bij een expert en ontdek het meteen. Het hele proces is snel, efficiënt en veilig.

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten waarderen onze efficiënte service en de flexibiliteit die onze leningen bieden. Wij staan voor u klaar om u te helpen uw financiële doelen te bereiken. Laat u overtuigen door de positieve ervaringen van onze klanten.

Het financieren van uw project

Bij het financieren van uw project zijn er verschillende manieren waarop u dit kan aanpakken: met uw eigen geld, door geduldig te sparen, of door te lenen. Elk type financiering heeft zijn eigen voor- en nadelen en er zijn verschillende leningen beschikbaar, afhankelijk van uw behoefte en situatie.

Belangrijke informatie bij het persoonlijke lening aanvragen

Bij het aangaan van een lening op afbetaling valt u onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder Boek VII van het Wetboek van economische recht. Het is belangrijk om te weten dat u moet voldoen aan de voorwaarden van de kredietaanvraag om ervoor te zorgen dat uw aanvraag wordt goedgekeurd.