carine

Carine

Finance

 

Carine werkt sinds 2017 voor hypotheek.winkel. Als Finance Assistant staat ze in voor de boekhouding van het bedrijf.
Dagelijks zit ze dus met haar hoofd in de cijfers, facturen en commissies. 

Naast haar werkleven is Carine de trotse grootmoeder van haar kleinkind Louise. Ze houdt daarnaast ook enorm van fietstochtjes langs de vaart.

david

David

CEO

 

Sinds 2013 maakt David deel uit van het team van hypotheek.winkel. Eerst als franchisenemer in Beringen. In de jaren daarop bouwde hij en zijn team een cluster van 5 winkels uit.

Op 1 april 2019 start David met zijn uitdaging op de hoofdzetel als verantwoordelijk voor het departement Sales alsook het Business Development. Vandaag is David onze CEO en aandeelhouder van hypotheek.winkel

Na de uren heeft David privé een mini-onderneming (samen met zijn vrouw Evelien) van 3 kindjes.

Reizen en uitstapjes maken met het gezin staan centraal tijdens de vrije tijd in combinatie met sport &  voeding.

Diederik

Diederik

CFO

 

Onze CFO en lid van het Leadership Team. Diederik werkt sinds 2019 voor de hoofdzetel van hypotheek.winkel en is bezeten door cijfers. 

Na zijn uren bij hypotheek.winkel is Diederik ook nog eens voltijds vader. 

Geert

Geert

Brand

 

Geert is onze Brand Manager. Hij staat vooral in voor onze merkbeleving en hoe we van hypotheek.winkel een ‘love brand' kunnen maken. De keuze van een pand en hoe je winkel er binnen en buiten moet uitzien bespreek je dus met hem.

Hij houdt van fotografie, kunst en architectuur. Als berggids én survival liefhebber runt hij in bijberoep Outdoorschool.be. Hij geeft regelmatig opleidingen in de Ardennen en gidst een aantal keer per jaar in het buitenland.

Geert schreef zelf ooit de bestseller 'Hoe word ik bergwandelaar'. Een echt manusje van alles dus.

hans-1

Hans

Marketing

 

Hans is de verantwoordelijke voor de marketing bij hypotheek.winkel. Bij hem kan je terecht met alles wat met marketing te maken heeft. Een volledige allrounder met de focus op één groot doel, de merkbekendheid verhogen. 

Hans is verder helemaal bezeten door sport en dat zowel op actieve als passieve basis.

 Na de uren vind je Hans geregeld terug in de fitness en op en naast het voetbalveld. 

jan

Jan

Academy

 

Jan is verantwoordelijk voor de training van onze hypotheek.experten en beheert het kenniscentrum.
Hij houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en geven van onze interne opleidingen.
Voor alle krediet technische en fiscale vragen kan je steeds beroep doen op zijn expertise.
Verder staat hij mee in voor het onderhouden van ons kenniscentrum en het ontwikkelen van onze kredietsoftware.

In zijn vrije tijd houdt hij zich voornamelijk bezig met tuimelingen en radslagen. Hij is ook een fervent wintersporter en schildert graag.


joost

Joost

CMO

 

Als CMO heeft Joost vooral oog voor de grote lijnen. Sinds 2012 is hij de voornaamste inspirator van de groeistrategie. Zijn grootste uitdaging vandaag? Het overdragen van de kennis en ervaring van een loopbaan van intussen meer dan 40 jaar aan zijn jongere collega’s Leadership Team. Zodat zij het succesverhaal onvertraagd kunnen verderzetten.

Joost vindt fysieke fitheid essentieel in de rol als ondernemer. Daarom gaat er hoogst zelden een dag voorbij zonder een uurtje zwemmen, fietsen of lopen. Actieve stresspreventie vindt hij in zijn dagelijkse meditatiepraktijk (TM) en yoga.

luc

Luc

Customer Satisfaction

 

Als Customer Satisfaction Expert engageert Luc zich om te waken onze klantentevredenheid. Met zijn niet aflatende steun stimuleert hij de experten om zichzelf steeds te verbeteren en te groeien naar een klantentevredenheid die steeds verbetert. Zo bereiken ze maximale voldoening voor de klanten en voor zichzelf.
In zijn vrije tijd laadt Luc zijn batterijen op met jogging, een ritje op zijn koersfiets of een frisse duik in zee. Rust vindt hij met een goed boek of een leuk gesprek.

renaat

Renaat

COO

 

Als COO ben ik binnen de operatione werking van hypotheek.winkel bezig met de toekomst voor te bereiden door mijn kennis en ervaring te delen met de collega’s. Het boeiende is na te denken over de verdere professionalisering van het bedrijf.

Privé ben ik bezig met het Akkernest. De rolstoelvriendelijke vakantiewoning voor maximum 24 mensen, is een beetje vakantie voor de gasten die er verblijven, maar ook voor mij. Genieten met de mensen, van de omgeving, met de vrienden bij een hapje en een drankje. Dat is bijna letterlijk leven als God in Frankrijk.

Tom

Tom

Recruitment

 

Tom is onze recruiter met als doel het netwerk naar een hoger niveau te tillen. Hij is dagelijks terug te vinden in onze kantoren in heel Vlaanderen om gesprekken te volgen en de nieuwe hypotheek.experten te voorzien van een volledige onboarding zodat ze een vliegende start kunnen maken.

Buiten hypotheek.winkel probeert Tom wekelijks zijn portie sport te beoefenen. 

Willy Rico 185

Willy

Field Trainer

 

Willy werkt sinds 2013 voor hypotheek.winkel, eerst als kantoorhouder van het kantoor in Grimbergen (ooit het eerste kantoor) waar hij een cluster uitbouwde van 5 kantoren.  Sinds januari 2020 werkt hij op de hoofdzetel, waar hij nieuwe adviseurs wegwijs maakt in de praktische kant van het uitbaten van een kantoor.

Buiten het werk is Willy gelukkig getrouwd met Tania, en trotse vader van Nalini.  Hij doet regelmatig aan sport, hij spendeert graag tijd in de fitness en loopt of fietst rondom Grimbergen.

header-huis-zoeken.jpg

Hypotheek.winkel zoekt nieuwe medewerkers! Groei jij mee?

Hypotheek.winkel groeit snel. De voorbije 5 jaar groeiden wij van 9 vestigingen naar méér dan 100. Wat is de motor achter deze groei? Op elke 17 gezinnen neemt 1 gezin een hypothecaire lening binnen het jaar. Van onze vele duizenden klanten vernemen wij hoe tevreden ze zijn over de hulp en begeleiding die ze bij hypotheek.winkel kunnen krijgen.
De woondroom helpen realiseren van zoveel mogelijk mensen. Dat is onze missie. Bestaat er iets mooiers?
 
BEKIJK ONZE VACATURES

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Vilvoorde. Onze kantoorhouders over heel Vlaanderen.

Adres: 
Luchthavenlaan 27 b4 
1800 Vilvoorde
Tel: 02 486 30 43

hypotheekwinkel-hoofdkantoor