Home Over ons Team hoofdzetel

Team hoofdzetel

Hypotheek.winkel dat zijn een 100-tal echte mensen die samen proberen het verschil te maken. Buiten onze hypotheek.experten in de winkels werken er uiteraard ook mensen achter de schermen. Hieronder kan je kennismaken met de achterban.

Amandine

HR

Als HR verantwoordelijke sta ik in voor de operationele HR-topics maar werk ik eveneens mee aan het optimaliseren van de verschillende HR-processen.

Verder sta ik in voor de rekrutering van medewerkers voor zowel de hoofdzetel als het franchisenetwerk.

Privé ben ik bezig met mijn gezin, mijn dochtertje Jade, hou ik ervan mezelf sportief uit te dagen, neem ik tijd voor een goed boek of film en een avond uiteten in een gezellig restaurant.

Een glas drinken met vrienden en samen met familie tijd doorbrengen is voor mij pure ontspanning.

Carine

Finance

Carine werkt sinds 2017 voor hypotheek.winkel. Als Finance Assistant staat ze in voor de boekhouding van het bedrijf.
Dagelijks zit ze dus met haar hoofd in de cijfers, facturen en commissies.

Naast haar werkleven is Carine de trotse grootmoeder van haar kleinkind Louise. Ze houdt daarnaast ook enorm van fietstochtjes langs de vaart.

Charis

Coach/Trainer

Charis werkt al sinds 2013 voor hypotheek.winkel. Ze werkte als hypotheek.expert in Blankenberge en maakte in 2022 de overstap naar de hoofdzetel om haar kennis en ervaring over te dragen binnen de hele groep als coach en trainer.

Naast hypotheek.winkel is Charis mama van 3 kinderen en runt ze samen met haar man VZW de Sportplaneet waarmee sportkampen georganiseerd worden voor kinderen.

David

CEO

Sinds 2013 maakt David deel uit van hypotheek.winkel. Eerst als franchisenemer in Beringen. In de jaren daarop bouwde hijeen cluster van 5 winkels uit.

Op 1 april 2019 start David met zijn uitdaging op de hoofdzetel als verantwoordelijk voor het departement Sales alsook Business Development. Vandaag is David onze CEO en aandeelhouder van hypotheek.winkel

Na de uren heeft David privé een mini-onderneming (samen met zijn vrouw Evelien) van 3 kindjes.

Reizen en uitstapjes maken met het gezin staan centraal tijdens de vrije tijd in combinatie met sport & voeding.

Diederik

CFO

Onze CFO en lid van het Leadership Team. Diederik werkt sinds 2019 voor de hoofdzetel van hypotheek.winkel en is bezeten door cijfers.

Na zijn uren bij hypotheek.winkel is Diederik ook nog eens voltijds vader.

Charlotte

HR

Als HR officer ben ik verantwoordelijk voor de aanwervingen voor zowel het franchisenetwerk als de hoofdzetel. Naast deze taak zet ik me ook enthousiast in, samen met de HR manager, in verschillende HR-projecten. Mijn taak is de beste ambassadrice te zijn voor Horizon group. In mijn vrije tijd ga ik graag met de fiets naar het stad voor een welverdiende prosecco na zo een fietsritje.

Hans

Marketing

Hans is de verantwoordelijke voor de marketing bij hypotheek.winkel. Bij hem kan je terecht met alles wat met marketing te maken heeft. Een volledige allrounder met de focus op één groot doel, de merkbekendheid verhogen.

Hans is verder helemaal bezeten door sport en dit zowel op actieve als passieve basis.

Jorick

IT

Als Tech Lead streeft Jorick ernaar om hypotheek.winkel ‘future proof’ te maken. Digitalisering is de rode draad die hij wilt doortrekken in de IT-strategie en de verdere uitbouw van de kredietsoftware. Concreet zorgt hij ervoor dat de nodige aanpassingen of ontwikkelingen gebeuren op het juiste moment.

Naast het mentale werk gaat Jorick ook geen fysieke uitdaging uit de weg. Je vindt hem terug op de racefiets, de gravelbike, het padelterrein of in de fitness. Hij engageert zich daarnaast evenzeer in verschillende verenigingen.

Luc

CX

Als CX Expert engageert Luc zich om te waken onze klantentevredenheid. Met zijn niet aflatende steun stimuleert hij de experten om zichzelf steeds te verbeteren en te groeien naar een klantentevredenheid die steeds vooruit gaat. Zo bereiken ze maximale voldoening voor de klanten en voor zichzelf.
In zijn vrije tijd laadt Luc zijn batterijen op met jogging, een ritje op zijn koersfiets of een frisse duik in zee. Rust vindt hij met een goed boek of een leuk gesprek.

Mike

Product

Als Product Owner ben ik de link tussen Business en IT.
Ook volg ik de verschillende projecten mee op
en zorg ervoor dat zowel Business als IT voldoende informatie krijgen over de voortgang van bestaande en nieuwe projecten.

Na de uren probeer ik te trainen voor een
jaarlijkse 100km wandeltocht. Ook maak ik jaarlijks een ski-tripje.
Daarnaast ben ik een fervente voetbalsupporter,
waar ik zowel regionaal als nationaal graag enkele matchen meepik.
Af en toe een restaurantje met de vrienden in het weekend maakt dat ik er weer een volledige week tegenaan kan gaan.

Renaat

COO

Als COO ben ik binnen de operationele werking van hypotheek.winkel bezig met de toekomst voor te bereiden door mijn kennis en ervaring te delen met de collega’s. Het boeiende is na te denken over de verdere professionalisering van het bedrijf.

Privé ben ik bezig met het Akkernest. De rolstoelvriendelijke vakantiewoning voor maximum 24 mensen, is een beetje vakantie voor de gasten die er verblijven, maar ook voor mij. Genieten met de mensen, van de omgeving, met de vrienden bij een hapje en een drankje. Dat is bijna letterlijk leven als God in Frankrijk.

Rich

Network

Als Network Director begeleid ik de franchisenemers bij hypotheek.winkel. Ik zal de strategische visie van het bedrijf vertalen naar het netwerk en zo werken aan het wij-gevoel. Allen in dezelfde richting met 1 missie en respect voor onze waarden.

Naast het werk is Rich fiere vader van 2 kinderen. Na zijn uren bij hypotheek.winkel baat Rich een cocktailtruc uit die je over heel Vlaanderen kan terugvinden.

Willy

Mortgage expert

Willy werkt sinds 2013 voor hypotheek.winkel, eerst als kantoorhouder van het kantoor in Grimbergen (ooit het eerste kantoor) waar hij een cluster uitbouwde van 5 kantoren. Sinds januari 2020 werkt hij op de hoofdzetel, waar hij nieuwe adviseurs wegwijs maakt in de praktische kant van het uitbaten van een kantoor.

Buiten het werk is Willy gelukkig getrouwd met Tania, en trotse vader van Nalini. Hij doet regelmatig aan sport, hij spendeert graag tijd in de fitness en loopt of fietst rondom Grimbergen.

Hypotheek.winkel zoekt nieuwe medewerkers! Groei jij mee?

Hypotheek.winkel groeit snel. De voorbije jaren groeiden wij van 9 vestigingen naar een veelvoud ervan over heel Vlaanderen.
Van onze vele duizenden klanten vernemen wij hoe tevreden ze zijn over de hulp en begeleiding die ze bij hypotheek.winkel kunnen krijgen.
De woondroom helpen realiseren van zoveel mogelijk mensen. Dat is onze missie. Bestaat er iets mooiers?

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zaventem. Onze kantoorhouders over heel Vlaanderen.

Adres:
Leuvensesteenweg 643 Bus 14
1930 Zaventem
Tel: 02 895 09 19