Amandine

Amandine

HR

 

Als HR verantwoordelijke sta ik in voor de operationele HR-topics maar werk ik eveneens mee aan het optimaliseren van de verschillende HR-processen.

Verder sta ik in voor de rekrutering van medewerkers voor zowel de hoofdzetel als het franchisenetwerk.

Privé ben ik bezig met mijn gezin, mijn dochtertje Jade, hou ik ervan mezelf sportief uit te dagen, neem ik tijd voor een goed boek of film en een avond uiteten in een gezellig restaurant.

Een glas drinken met vrienden en samen met familie tijd doorbrengen is voor mij pure ontspanning.

carine

Carine

Finance

 

Carine werkt sinds 2017 voor hypotheek.winkel. Als Finance Assistant staat ze in voor de boekhouding van het bedrijf.
Dagelijks zit ze dus met haar hoofd in de cijfers, facturen en commissies. 

Naast haar werkleven is Carine de trotse grootmoeder van haar kleinkind Louise. Ze houdt daarnaast ook enorm van fietstochtjes langs de vaart.

Charis 2

Charis

Coach/Trainer

 

Charis werkt al sinds 2013 voor hypotheek.winkel. Ze werkte als hypotheek.expert in Blankenberge en maakte in 2022 de overstap naar de hoofdzetel om haar kennis en ervaring over te dragen binnen de hele groep als coach en trainer.

Naast hypotheek.winkel is Charis mama van 3 kinderen en runt ze samen met haar man VZW de Sportplaneet waarmee sportkampen georganiseerd worden voor kinderen.

david

David

CEO

 

Sinds 2013 maakt David deel uit van hypotheek.winkel. Eerst als franchisenemer in Beringen. In de jaren daarop bouwde hijeen cluster van 5 winkels uit.

Op 1 april 2019 start David met zijn uitdaging op de hoofdzetel als verantwoordelijk voor het departement Sales alsook Business Development. Vandaag is David onze CEO en aandeelhouder van hypotheek.winkel

Na de uren heeft David privé een mini-onderneming (samen met zijn vrouw Evelien) van 3 kindjes.

Reizen en uitstapjes maken met het gezin staan centraal tijdens de vrije tijd in combinatie met sport &  voeding.

Diederik

Diederik

CFO

 

Onze CFO en lid van het Leadership Team. Diederik werkt sinds 2019 voor de hoofdzetel van hypotheek.winkel en is bezeten door cijfers. 

Na zijn uren bij hypotheek.winkel is Diederik ook nog eens voltijds vader. 

Geert

Geert

Brand

 

Geert is onze freelance Brand Manager. Hij staat vooral in voor onze merkbeleving en hoe we van hypotheek.winkel een ‘love brand' kunnen maken. De keuze van een pand en hoe je winkel er binnen en buiten moet uitzien bespreek je dus met hem.

Hij houdt van fotografie, kunst en architectuur. Als berggids én survival liefhebber runt hij in bijberoep Outdoorschool.be. Hij geeft regelmatig opleidingen in de Ardennen en gidst een aantal keer per jaar in het buitenland.

Geert schreef zelf ooit de bestseller 'Hoe word ik bergwandelaar'. Een echt manusje van alles dus.

Gerrit 2

Gerrit

Product owner

 

Als product owner en deel van het IT-team is Gerrit nauw betrokken bij de uitwerking van verschillende IT-projecten. Zo is het beheer en de verdere ontwikkeling van onze kredietsoftware een belangrijk deel van zijn takenpakket.

Buiten hypotheek.winkel maakt Gerrit vooral tijd voor zijn gezin en het actief en passief beoefenen van sport.

hans-1

Hans

Marketing

 

Hans is de verantwoordelijke voor de marketing bij hypotheek.winkel. Bij hem kan je terecht met alles wat met marketing te maken heeft. Een volledige allrounder met de focus op één groot doel, de merkbekendheid verhogen. 

Hans is verder helemaal bezeten door sport en dat zowel op actieve als passieve basis.

Na de uren vind je Hans geregeld terug in de fitness en op en naast het voetbalveld. 

joost

Joost

Owner

 

Als eigenaar heeft Joost vooral oog voor de grote lijnen. Sinds 2012 is hij de voornaamste inspirator van de groeistrategie. Zijn grootste uitdaging vandaag? Het overdragen van de kennis en ervaring van een loopbaan van intussen meer dan 40 jaar aan zijn jongere collega’s . Zodat zij het succesverhaal onvertraagd kunnen verderzetten.

Joost vindt fysieke fitheid essentieel in de rol als ondernemer. Daarom gaat er hoogst zelden een dag voorbij zonder een uurtje zwemmen, fietsen of lopen. Actieve stresspreventie vindt hij in zijn dagelijkse meditatiepraktijk (TM) en yoga.

Jorick

Jorick

Tech Lead

 

Als Tech Lead streeft Jorick ernaar om hypotheek.winkel ‘future proof’ te maken. Digitalisering is de rode draad die hij wilt doortrekken in de IT-strategie en de verdere uitbouw van de kredietsoftware. Concreet zorgt hij ervoor dat de nodige aanpassingen of ontwikkelingen gebeuren op het juiste moment.

Naast het mentale werk gaat Jorick ook geen fysieke uitdaging uit de weg. Je vindt hem terug op de racefiets, de gravelbike, het padelterrein of in de fitness. Hij engageert zich daarnaast evenzeer in verschillende verenigingen.

luc

Luc

CX

 

Als CX Expert engageert Luc zich om te waken onze klantentevredenheid. Met zijn niet aflatende steun stimuleert hij de experten om zichzelf steeds te verbeteren en te groeien naar een klantentevredenheid die steeds vooruit gaat. Zo bereiken ze maximale voldoening voor de klanten en voor zichzelf.
In zijn vrije tijd laadt Luc zijn batterijen op met jogging, een ritje op zijn koersfiets of een frisse duik in zee. Rust vindt hij met een goed boek of een leuk gesprek.

renaat

Renaat

COO

 

Als COO ben ik binnen de operationele werking van hypotheek.winkel bezig met de toekomst voor te bereiden door mijn kennis en ervaring te delen met de collega’s. Het boeiende is na te denken over de verdere professionalisering van het bedrijf.

Privé ben ik bezig met het Akkernest. De rolstoelvriendelijke vakantiewoning voor maximum 24 mensen, is een beetje vakantie voor de gasten die er verblijven, maar ook voor mij. Genieten met de mensen, van de omgeving, met de vrienden bij een hapje en een drankje. Dat is bijna letterlijk leven als God in Frankrijk.

Sofie B

Sofie

Network

 

Als businesspartner begeleid ik de franchisenemers bij hypotheek.winkel.  Ik zal de strategische visie van het bedrijf vertalen naar het netwerk en zo werken aan het wij-gevoel.  Allen in dezelfde richting met 1 missie en respect voor onze waarden.

Naast het werk is Sofie fiere moeder van 2 dochters.  Ze houdt van reizen, muziek en feesten. Maar kan evenveel genieten van familie en rustige momenten thuis.  Bijdragen aan goede doelen ligt haar ook nauw aan het hart en dit doet ze door samen met Kiwanis Hoeylaart Zoniënwoud, gelden in te zamelen om kinderen en moeders in nood te kunnen ondersteunen.

Willy Rico 185

Willy

Mortgage expert

 

Willy werkt sinds 2013 voor hypotheek.winkel, eerst als kantoorhouder van het kantoor in Grimbergen (ooit het eerste kantoor) waar hij een cluster uitbouwde van 5 kantoren.  Sinds januari 2020 werkt hij op de hoofdzetel, waar hij nieuwe adviseurs wegwijs maakt in de praktische kant van het uitbaten van een kantoor.

Buiten het werk is Willy gelukkig getrouwd met Tania, en trotse vader van Nalini.  Hij doet regelmatig aan sport, hij spendeert graag tijd in de fitness en loopt of fietst rondom Grimbergen.

header-huis-zoeken.jpg

Hypotheek.winkel zoekt nieuwe medewerkers! Groei jij mee?

Hypotheek.winkel groeit snel. De voorbije jaren groeiden wij van 9 vestigingen naar een veelvoud ervan over heel Vlaanderen. 
Van onze vele duizenden klanten vernemen wij hoe tevreden ze zijn over de hulp en begeleiding die ze bij hypotheek.winkel kunnen krijgen.
De woondroom helpen realiseren van zoveel mogelijk mensen. Dat is onze missie. Bestaat er iets mooiers?
 
BEKIJK ONZE VACATURES

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zaventem. Onze kantoorhouders over heel Vlaanderen.

Adres: 
Leuvensesteenweg 643 Bus 14
1930 Zaventem
Tel: 02 895 09 19

z6 website