Hoe het begon

circle-cropped (1)Wie op zoek gaat naar het beste woonkrediet dreigt te verdwalen in een doolhof. Het is zoeken in een wirwar van leenformules, rentevoeten, kortingen… ingewikkeld en verwarrend.

Daarom besloot Dieter De Saeytyd in 2001 om hypotheek.winkel op te richten voor objectieve hypotheekhulp op maat, met als doel de mensen op een onafhankelijke manier te gidsen door het bos waar ze de bomen niet meer konden zien. Hypotheek.winkel is dus dé plek voor jouw zoektocht naar de beste lening.

Hoe kies je? Wat kies je? Hoe begin je eraan? Hypotheek.winkel helpt je hierbij: wij vergelijken voor jou en helpen je de beste keuze te maken. Gratis.

Hoe het groeide

hypotheekwinkel-team

Heel wat mensen waren blijkbaar op zoek naar deze unieke formule. Binnen de kortste tijd werd hypotheek.winkel een succes. Het aantal tevreden klanten steeg met de dag. Daarom besloot Dieter De Saeytyd in 2003 om zijn beproefde aanpak open te stellen voor andere ondernemers en adviseurs.

Het netwerk van hypotheek.winkel breidde zich uit. Tien jaar na de oprichting telde hypotheek.winkel tien vestigingen. Tegen 2015 waren dit er reeds meer dan 30. 

En de echte groeispurt moest dan nog maar beginnen. Begin 2017 opende het 100ste kantoor in Vlaanderen en blijven we jaar na jaar groeien tot we zeker zijn dat iedereen bereikbaar is voor de hulp die ze verdienen op weg naar hun droomhuis.

In 2020 kwam alweer een volgende stap. Hypotheek.winkel vond met Vortex Capital Partners een complementaire strategische partner die de ambitieuze groeistrategie van hypotheek.winkel mee zal ondersteunen. Lees er meer over in dit persbericht (or you can find the English press release here).

Team hoofdzetel

Team hoofdzetel 320

Onze meer dan 100 hypotheek.experten die iedere dag met passie opstaan om jullie woondromen waar te maken zijn uiteraard het gezicht van hypotheek.winkel. Maar ook achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt om al deze mensen te ondersteunen. Team hoofdzetel werkt vanuit één passie om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor zowel onze hypotheek.experten als voor onze klanten. Maak hier kennis met ons team. 

Krijg hypotheekhulp op maat

Wil je meer te weten komen over onze aanpak of heb je hulp nodig in je zoektocht? Neem contact op met de hypotheekwinkel bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze hypotheek.experten.

MAAK EEN AFSPRAAK