Win 40.000 euro aan energetisch renovatiebudget ! Lees meer

Wij zijn vooral hypotheek.experten

circle-cropped (1)

Toekomstige huiseigenaars helpen om de juiste lening te kiezen, dat is onze missie.

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.

Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten van elke bank van het land.We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze.Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen. Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden.
Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

Team hoofdzetel

Team hoofdzetel-1

Onze hypotheek.experten die iedere dag met passie opstaan om jullie woondromen waar te maken zijn uiteraard het gezicht van hypotheek.winkel.

Maar ook achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt om al deze mensen te ondersteunen. Team hoofdzetel werkt vanuit één passie om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor zowel onze hypotheek.experten als voor onze klanten.

Maak hier kennis met ons team. 

Krijg hypotheekhulp op maat

Wil je meer te weten komen over onze aanpak of heb je hulp nodig in je zoektocht? Neem contact op met de hypotheekwinkel bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze hypotheek.experten.

MAAK EEN AFSPRAAK