Hypotheek.winkel laat je niet in de steek! 

Daarom hebben we onmiddellijk digitale tools ontwikkeld die ons netwerk in staat stellen om via videogesprek, email en telefoon de meeste klanten grotendeels op afstand te begeleiden. We gaan dus samen met jou op zoek naar de beste manier om op al je vragen antwoorden te kunnen bieden.

De contactgegevens van onze hypotheek.experten vind je terug bovenaan onze website onder de rubriek ‘Vind een kantoor’.

 
Zo past hypotheek.winkel en al zijn medewerkers de instructies van de overheid veilig toe in verband met COVID-19 en werken we aan de beste bescherming van onze klanten en medewerkers.

hw-popup-video

Hoe het begon

dieter-de-saeytyd-hypotheekwinkel-1Wie op zoek gaat naar het beste woonkrediet dreigt te verdwalen in een doolhof. Het is zoeken in een wirwar van leenformules, rentevoeten, kortingen… ingewikkeld en verwarrend.

Daarom besloot Dieter De Saeytyd in 2001 om hypotheek.winkel op te richten voor objectieve hypotheekhulp op maat, met als doel de mensen op een onafhankelijke manier te gidsen door het bos waar ze de bomen niet meer konden zien. Hypotheek.winkel is dus dé plek voor jouw zoektocht naar de beste lening.

Hoe kies je? Wat kies je? Hoe begin je eraan? Hypotheek.winkel helpt je hierbij: wij vergelijken voor jou en helpen je de beste keuze te maken. Gratis.

Hoe het groeide

hypotheekwinkel-team

Heel wat mensen waren blijkbaar op zoek naar deze unieke formule. Binnen de kortste tijd werd hypotheek.winkel een succes. Het aantal tevreden klanten steeg met de dag. Daarom besloot Dieter De Saeytyd in 2003 om zijn beproefde aanpak open te stellen voor andere ondernemers en adviseurs.

Het netwerk van hypotheek.winkel breidde zich uit. Tien jaar na de oprichting telde de hypotheek.winkel tien vestigingen. Tegen 2015 waren dit er reeds meer dan 30. 

En de echte groeispurt moest dan nog maar beginnen. Begin 2017 opende het 100ste kantoor in Vlaanderen en blijven we jaar na jaar groeien tot we zeker zijn dat iedereen bereikbaar is voor de hulp die ze verdienen op weg naar hun droomhuis.

Team hoofdzetel

Team hoofdzetel 320

Onze meer dan 100 hypotheek.experten die iedere dag met passie opstaan om jullie woondromen waar te maken zijn uiteraard het gezicht van hypotheek.winkel. Maar ook achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt om al deze mensen te ondersteunen. Team hoofdzetel werkt vanuit één passie om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor zowel onze hypotheek.experten als voor onze klanten. Maak hier kennis met ons team. 

Krijg hypotheekhulp op maat

Wil je meer te weten komen over onze aanpak of heb je hulp nodig in je zoektocht? Neem contact op met de hypotheekwinkel bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze hypotheek.experten.

MAAK EEN AFSPRAAK