Home Webinar: Hoeveel spaargeld heb je nu echt nodig bij de aankoop van een woning?

Webinar: Hoeveel spaargeld heb je nu echt nodig bij de aankoop van een woning?

Wat mag je verwachten?

Op 27 juni om 19u30 geven we in een half uurtje meer uitleg over hoe je begint aan de aankoop van je eerste woning en hoeveel spaargeld je daar nu echt voor nodig hebt.

De afgelopen jaren werd de Vlaming langs alle kanten bestookt met nieuwe regels rond het aankopen van een huis. Denk maar aan het verdwijnen van de woonbonus, de verlaging van de registratierechten, de premies bij renovaties, … Ook zijn banken niet meer zo gul in het verstrekken van hypothecaire leningen. Je zal in de media wel berichten hebben gezien die beweren dat je minimaal 10% tot zelfs wel 20% van de waarde van je huis aan spaargeld moet kunnen voorleggen voor je een lening kan krijgen. Maar klopt dat wel?

Tijdens dit webinar leggen we uit hoeveel eigen middelen je nu echt nodig hebt en waar je rekening mee moet houden wanneer je een huis zoekt. Verwacht je aan enkele praktische tips die je goed op weg zullen zetten om vol vertrouwen aan de huizenjacht te beginnen.

Na het webinar van 20 minuten voorzien we nog 10 minuten waarin we al je bijkomende vragen zullen beantwoorden.

Spreker

Charis Casier
hypotheek.expert/coach

Spreker

Milan Berghman
hypotheek.expert Zaventem

Ik schrijf me in voor het webinar van maandag 27 juni om 19u30


Twijfel of hypotheek.winkel je kan helpen?

Zit je echt in een situatie waarbij je toch nog twijfelt of hypotheek.winkel je kan helpen? Bel of mail dan even naar een hypotheek.winkel in je buurt of spring eens binnen dan bekijken we het samen.