Spaargeld geeft je comfort bij een lening, maar hoeft niet

spaargeld-geeft-je-comfort-bij-een-lening-maar-hoeft-nietNiet iedereen kan bij mama/papa aankloppen. Niet iedereen slaagt erin een financiële buffer op te bouwen. Hoewel spaargeld je meer comfort geeft bij het afsluiten van een hypothecaire lening, kan het ook zonder.
 
Bovendien zijn er meer factoren doorslaggevend voor een go of no go van je woondroom: heb je vast werk, hoe ziet je fiscale situatie eruit, …
 
Ook al adviseerde je bank eerst nog wat te sparen, kom toch bij ons langs. Het is niet omdat één bank je geen hypotheek geeft, dat een andere bank dat ook niet zou doen. Dat maken wij dagelijks mee want niet iedere bank stelt dezelfde voorwaarden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Yannick (26) & Fleur (25), vonden hun droomhuis zonder spaargeld in Ternat.

yannick-26-fleur-25-vonden-hun-droomhuis-zonder-spaargeld-in-ternat

Fleur en ik zijn een avontuurlijk koppel. Na onze studies trokken we een jaar lang op wereldreis. De ervaringen die we opdeden zijn van onschatbare waarde, onze spaarboek daarentegen was bij terugkomst nagenoeg leeg.

We vonden beiden gelukkig snel een job, we wilden ons settelen én een huis kopen. Hypotheek.winkel geloofde van bij het eerste contact in onze woondroom.

Onze hypotheek.expert gaf ons een realistische kijk op wat kon en wat niet. Toen we even later ons hart verloren aan een huis, geraakte alles in een stroomversnelling.

De compromis werd getekend en hypotheek.winkel ontnam ons meteen heel wat zorgen door voor ons een goede lening te scoren. Tot op vandaag super tevreden en dankbaar voor zij die meeschreven aan ons woonverhaal.