Home Blogs Werk aan de winkel: wij zoeken collega’s!

Werk aan de winkel: wij zoeken collega’s!

Twee jonge mensen schuiven ongemakkelijk in de zetel omdat ze een bedrag zien met vijf nullen. Een zakenvrouw wil investeren in vastgoed en heeft geen tijd om banken te vergelijken. Een koppel vraagt zich af of ze niet al vijf jaar te veel betalen voor hun lening. Hier, voor jou in de zetel, zitten geen dossiers, maar mensen die advies zoeken bij hypotheek.winkel. Dat is wat de job zo plezant maakt.

Ja,

je moet goed zijn met cijfers. En vooral: je moet goesting hebben om mensen te helpen. Wie een huis wil kopen, krijgt vaak uit alle hoeken cowboyverhalen op zich afgevuurd. De schoonouders zeggen dat de intrestvoeten gaan stijgen en voeren de druk op. De vrienden maken hun hoofd zot om nog meer te bieden onder gesloten omslag. En stond er niet iets in de krant over die renovatiepremies die gingen stoppen? Als commercieel adviseur leg jij de feiten uit achter de verhalen.

Nee,

je moet geen ervaring hebben in de financiële sector of de immo-wereld. Het valt op onder onze collega’s: ze komen van overal. We zien natuurlijk mensen met een economische achtergrond, maar net zo goed verpleegkundigen of autoverkopers. Je hoeft nog niet de definitie te kennen van een handlichting en moet niet ingewijd zijn in de zwarte magie van het overbruggingskrediet. Voor die feitenkennis dient onze opleiding in de eerste weken.

Zoals bij de bank? Nee, bedankt

Als expert bij hypotheek.winkel moet je de tijd krijgen om je klant te leren kennen. Daarom zetten onze kantoren ook sterk in op gezelligheid. Goeie koffie, comfortabele zetels, liever wat extra planten dan grijze archiefkasten in koud neonlicht. We zijn geen bank en het is belangrijk om dat te blijven tonen.

Klanten hebben veel vragen en jij kan hen gratis helpen. Om hun budget te bepalen, om het compromis naar mensentaal te vertalen, om de juiste lening te kiezen. Met onze eigen software vergelijken we de voorstellen van alle kredietgevers. En aangezien de bank ons betaalt voor elke lening die we afsluiten, zijn die diensten gratis voor de klant. Ook dat neemt veel stress weg.