Home Blogs Lifehacks: zo verhuis je compleet stressloos in 8 tips.

Lifehacks: zo verhuis je compleet stressloos in 8 tips.

Glimmend van trots ben je, de dag dat je de sleutel van je droomhuis in handen hebt. Naar dit moment heb je weken afgeteld en wat jou betreft kan de verhuis niet snel genoeg geregeld zijn. Voor je aan het pakken slaat, pakken we je graag nog even in met enkele geweldige verhuis lifehacks.

Lifehacks: stressloos verhuizen

1. Handige verhuisdozen

Om het sleur- en stapelwerk net iets eenvoudiger te maken, snij je het best gaten in je dozen. Zo transporteer je je verhuisdozen net iets eenvoudiger.

HW_Lifehacks

2. Alles op camera

Super ellendig is het als je je Digibox in je nieuwe huis moet installeren. Dat ding heeft echt een record aantal kabels. Neem daarom een foto van de kabels van elk ‘ingewikkeld’ toestel dat je in je bezit hebt, spaart je een hoop gevloek achteraf.

3. Vuilniszakken vol kleren

Je kleren in verhuisdozen steken? Neen toch! Laat ze gewoon aan de kapstok hangen en bundel ze in vuilniszakken.

4. Nog meer pro pack tips

Als je een kartonnen bord tussen je echte borden plaatst, voorkom je dat ze gaan breken. Juwelen kan je handig vergaren in een eierdoosje!

5. Prepareer een “eerste nacht doos”

Sta je daar met je hele hebben en houden in je nieuwe huis, heb je er in de verste verte geen idee van waar je pyjama en tandenborstel zich bevinden. Stel een doos samen waarmee je de eerste nacht in je nieuwe huis kan overbruggen: tandenborstel, pyjama, vers ondergoed, kousen, …

6. Doe wat zij doet