Home Blogs 12 redenen waarom je voor een hypotheek.expert moet kiezen.

12 redenen waarom je voor een hypotheek.expert moet kiezen.

Wist je dat wij je begeleiden tijdens het hele aankoopproces van je woning? Zelfs nadat je een woning kocht, zijn we er nog voor je. Ontdek waarom je op een hypotheek.expert kan rekenen!

1. Je hypotheek.expert is áltijd vlakbij

Met 115 vestigingen in Vlaanderen is er quasi altijd wel 1 in je buurt.

2. Je hypotheek.expert is flexibel

Last van het “Ja maar overdag moet ik werken en kan ik niet langskomen-complex? Dat vangen onze flexibele openingstijden op. Voor, tijdens of na je uren: je komt op afspraak en wanneer het jou past.

3. Je hypotheek.expert werkt gratis

Voor het afsluiten van een hypothecaire lening betaal je je hypotheek.expert helemaal niets. Nada, niente! Al is het nogal logisch dat we wél betaald worden voor wat we doen. Dit gebeurt door de financiële instelling waar jij je woonkrediet/verzekeringen aangaat.

4. Je hypotheek.expert doet álles

Van bij het begin van je zoektocht tot na het verlijden van de notarisakte zijn we je houvast. Stel ons je vragen, geef ons je bedenkingen (maar vraag ons misschien niet welke verfkleuren matchen …).

5. Je hypotheek.expert luistert naar jou

We zijn oprecht geïnteresseerd in je situatie. Hoe beter we je kennen, hoe gerichter onze maatoplossing.

6. Je hypotheek.expert is een open boek

Geen geheimen. We durven al eens vertellen waar we op vakantie gaan en laten je zelfs meegluren op ons computerscherm wanneer we je ideale lening berekenen.

7. Je hypotheek.expert is onafhankelijk

Jouw belang is ons belang. De 25 banken waarmee we samenwerken, vergoeden ons quasi gelijk. We winnen er dus niets bij jou richting een bepaalde financiële instelling te duwen.

8. Je hypotheek.expert geeft je extra tijd

Je hypotheek.expert ondersteunt je het hele aankoopproces lang met hypothecaire raad, zo hoef jij niet eindeloos te liggen rondscrollen hoe dat gedoe met die rentevoeten nu feitelijk ineenzit.

9. Je hypotheek.expert heeft ferme onderhandel skills

Ben je geen meester onderhandelaar? Je hypotheek.expert wel. Als het klopt, klopt het en verdedigen we je dossier als een leeuw haar welpen.

10. Je hypotheek.expert is een krak in cijfers én letters

We zijn hypothecaire experten die mensentaal spreken. Geen suffig gedoe rond termen waarbij jij het hoort donderen tot in Keulen. Gewoon, klaar en duidelijk, zo weet je waaraan en waaraf.

11. Je hypotheek.expert houdt van papierwerk

Ok, we zijn misschien wat een vreemd ras … maar echt: wij regelen al het papierwerk voor je en doen dat ook graag. We vullen zelfs je belastingformulier voor je in!

12. Je hypotheek.expert gaat voor je woondroom

Misschien nog het allerbelangrijkste. Elke gerealiseerde woondroom is voor ons een winner en reden om door te gaan.