o

Hypotheekadvies: vraag nu advies over je lening

over ons

hoe het begon

Wie op zoek gaat naar het beste woonkrediet dreigt te verdwalen in een doolhof. Het is zoeken in een wirwar van leenformules, rentevoeten, kortingen… ingewikkeld en verwarrend. Daarom besloot Dieter De Saeytyd in 2001 om de hypotheek.winkel op te richten voor objectief hypotheekadvies, met als doel de mensen op een onafhankelijke manier te gidsen door het bos waar ze de bomen niet meer konden zien. De hypotheek.winkel is dus dé plek voor advies over de beste lening.

Hoe kies je? Wat kies je? Hoe begin je eraan? De hypotheek.winkel helpt je hierbij: wij
vergelijken voor jou en helpen je de beste keuze te maken. Gratis. Ons hypotheekadvies zet je aardig op weg.

hoe het groeide

Heel wat mensen waren blijkbaar op zoek naar deze unieke hypotheekadvies-formule. Binnen de kortste tijd werd de hypotheek.winkel een succes. Het aantal tevreden klanten steeg met de dag. Daarom besloot Dieter De Saeytyd in 2003 om zijn beproefde aanpak open te stellen voor andere ondernemers en adviseurs. Het netwerk van hypotheek.winkel breidde zich uit. Tien jaar na de oprichting telde de hypotheek.winkel tien vestigingen. Tegen 2015 zijn er dit reeds meer dan 30.

krijg hypotheekadvies op maat

Wil je meer te weten komen over onze aanpak of heb je hypotheekadvies nodig? Neem contact op met de hypotheekwinkel bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze adviseurs.
Wil je graag een gratis offerte? Bereken je lening online met onze hypo.calculator.

 

Op zoek naar jouw droomhuis?

Hoe ver kan je springen?
Is jouw budget groot genoeg?

Je hebt jouw droomhuis gevonden

Welke kosten zijn verbonden aan de aankoop van een huis? Teken ik al een compromis?

Het compromis is getekend...

Welke lening kiezen? Wat is belangrijk voor mij?