Hypotheek.winkel laat je niet in de steek! 

Daarom hebben we onmiddellijk digitale tools ontwikkeld die ons netwerk in staat stellen om via videogesprek, email en telefoon de meeste klanten grotendeels op afstand te begeleiden. We gaan dus samen met jou op zoek naar de beste manier om op al je vragen antwoorden te kunnen bieden.

De contactgegevens van onze hypotheek.experten vind je terug bovenaan onze website onder de rubriek ‘Vind een kantoor’.

 
Zo past hypotheek.winkel en al zijn medewerkers de instructies van de overheid veilig toe in verband met COVID-19 en werken we aan de beste bescherming van onze klanten en medewerkers.

hw-popup-video

Interessant voor jou?

lening-herzienOf zo’n herziening voor jou interessant is, hangt ervan af of het voordeel van een lagere rentevoet/kortere looptijd opweegt tegen het nadeel van de bijhorende kosten. As easy as that! Nu ja, ook niet helemaal. Een nieuw betalingsplan vraagt een doordachte aanpak die we graag voor jou in handen nemen. Zo kunnen we snel berekenen hoeveel euro's je maandelijks minder zal afbetalen en hoeveel je in totaal minder zal betalen over de hele looptijd. 

Moest een herziening toch niet interessant zijn voor jou dan ben je enkel een uurtje van je tijd kwijt. Je moet ons namelijk nooit betalen voor het geleverde werk.

Honderden tot duizenden euro's besparen op 60 minuten tijd? Het kan!

Lalalexicon

Vier tongtwisters over het herzien van je lening eenvoudig uitgelegd, zodat je straks perfect weet waar je bankier het over heeft. Joepie, jargon!

  • Wederbeleggingsvergoeding:
    Niet minder dan acht lettergrepen om uit te drukken dat je een compensatie of schadevergoeding moet betalen als je je krediet vroegtijdig afbreekt.
  • Kosten voor de opheffing van je bestaande hypotheek:
    Kiezen is verliezen. Je oude krediet moet worden geschrapt (ook wel ‘doorhaling’ of ‘handlichting’ genoemd) via een notariële akte, en dat kost centen.
  • Kosten voor de nieuwe hypotheek:
    Ook hier komt de notaris er weer aan te pas.
  • Vergeet niet dat er nog dossierkosten en schattingskosten kunnen bijkomen.

Gelukkig houden we bij hypotheek.winkel rekening met al deze extra kosten om te bepalen of herfinancieren voor jou een goed idee zal zijn.

Bekijk je herfinanciering in 1 van onze hypotheek.winkels in je buurt.

Twijfel je nog om je lening te laten herzien? We weten dat het voor de meesten onder jullie niet vooraan op de agenda staat. Opnieuw dat hele gedoe ... Er bestaan uiteraard veel leukere dingen, maar aan de andere kant kan je door je een uurtje vrij te maken misschien wel enkele duizenden euro's besparen. Met dat geld kan je pas leuke dingen doen, niet? 

MAAK EEN AFSPRAAK