Home Huis kopen

Een huis kopen

Een huis zoeken is al niet eenvoudig door al die details waar je rekening mee moet houden. Maar plots staat het daar, het huis van je dromen! Nu moet je enkel en alleen dat droomhuis nog kopen. Jammer genoeg is dit niet zo eenvoudig (en goedkoop) als die 2 croissants bij de bakker van deze ochtend. Wij loodsen je door de verschillende stappen.

Het is zover, je bent overtuigd: in jou zit een koper in spe.

Maar euh, wat gaat dat eigenlijk allemaal kosten? Zoiets berekenen vergt wat concentratie en opzoekingswerk, reden waarom we onze rekentool in het leven hebben geroepen. Zo heb je meteen een idee van hoe je financieel plan eruit kan zien. Handig, toch?

En dan nu het echte werk: een bod uitbrengen en dus vooral beslissen hoeveel dat zal zijn. Toch nog een woordje voor je de champagne laat knallen: de to-do lijst is nog lang niet afgewerkt. Je moet naar de notaris, het compromis dient ondertekend te worden en de komende jaren is het elke maand betaaltijd. Als je nu al de nood voelt om diep te zuchten, dan hebben we goed nieuws voor jou: hypotheek.winkel doet niks liever dan al die paperassen voor jou regelen. Graag gedaan!

Hoeveel kan ik lenen?

filled in!

Hoeveel kan ik maximaal besteden?

filled in!

Hoeveel betaal ik maandelijks af?

filled in!

Hoeveel kost mijn woonproject in totaal?

Een exacte berekening van je hypothecaire lening?

We maken graag kennis met jou en je woondroom in één van onze meer dan honderd hypotheek.winkels in Vlaanderen. We bekijken je persoonlijke situatie en wapenen je het hele aankoopproces lang met tips en tricks

Download het ebook ‘In 12 stappen naar je huis’

In 12 stappen naar mijn droomhuis” is een korte, superhandige gids. Omdat goed geïnformeerd zijn altijd helpt om je stressniveau te doen zakken (chillax, alles komt goed!), hebben we al onze know-how samengevat in dit ebook.