Wat is de motor achter deze spectaculaire groei?

Hypotheek.winkel groeit snel. De voorbije 5 jaar groeiden wij van 9 vestigingen naar méér dan 100. Ook dit jaar openen wij nog een twintigtal nieuwe vestigingen. Voor dit supersnel groeiend netwerk gaan we 50 nieuwe collega’s inschakelen dit jaar. In 2019 komen er daar nog eens 50 bij.

Wat is de motor achter deze groei? Op elke 17 gezinnen neemt 1 gezin een hypothecaire lening binnen het jaar. Van onze vele duizenden klanten vernemen wij hoe tevreden ze zijn over de hulp en begeleiding die ze bij hypotheek.winkel kunnen genieten. Lees er maar even de recensies op Facebook en Google op na.

De woondroom helpen realiseren van zoveel mogelijk mensen. Dat is onze missie. Bestaat er iets mooiers?

Werk in jouw regio

Je bent de files beu? Je pendelt dagelijks naar een grootstad? En je vindt het belangrijk dat je de balans kan bewaren tussen je job en je privéleven? Hypotheek.winkel zorgt voor een job in jouw buurt. Want de kans dat we in jouw regio een vacature hebben vandaag - of dat er weldra een vacature vrij komt - is erg groot. We hebben namelijk méér dan 100 vestigingen verspreid over gans Vlaanderen.

BEKIJK ONZE VACATURES

Spontane sollicitatie

Voel je de hypotheek.winkel vibe, maar zie je jezelf niet in bovenstaande functies? Stuur ons dan een spontane sollicitatie:

SOLLICITEER NU