o
o

Hoeveel kan ik maximaal lenen met mijn budget?

Hoe ver kan je springen? Is jouw budget groot genoeg voor de woning van je dromen? Welke zijn de (verborgen) kosten? Het is logisch dat je jezelf de vraag stelt “hoeveel kan ik maximaal lenen?”.

Verlies geen tijd en neem geen risico met woningen die voor jou te hoog gegrepen zijn. Maar ook andersom! Misschien kan je méér aan dan je denkt. Welke inkomsten tellen misschien niet mee bij jouw eigen bank, maar tellen wél mee bij een andere bank? Hoe kan je de fiscus maximaal mee laten betalen? Voor een koppel waar beide partners een inkomen hebben, scheelt het al gauw tot 200 euro per maand of meer. Welke premies of steun van de overheid zijn van toepassing?

Hoeveel spaargeld moet je hebben, of kan je ook lenen zonder eigen spaarcenten? In beide gevallen geeft de hypotheek.winkel jou het beste advies. Ook zodra het compromis getekend is, kan je nog rekenen op onze professionele hulp.

Trek goed voorbereid op huizenjacht. Check wat financieel haalbaar is voor jou, niet alleen vandaag, maar ook verderop in de toekomst.

Maak een afspraak voor een volledig vrijblijvend en ook volledig gratis adviesgesprek met de hypotheek.winkel.

Op zoek naar jouw droomhuis?

Hoe ver kan je springen?
Is jouw budget groot genoeg?

Je hebt jouw droomhuis gevonden

Welke kosten zijn verbonden aan de aankoop van een huis? Teken ik al een compromis?

Het compromis is getekend...

Welke lening kiezen? Wat is belangrijk voor mij?